2021.10.24
Salamon
Kezdőlap Címlap Bordarepedés miatt került veszélybe Metzker Viki szereplése a Dancing With The Starsban

Bordarepedés miatt került veszélybe Metzker Viki szereplése a Dancing With The Starsban

A dj jelenleg bordarepedés miatt a próbák helyett otthon pihen, s kétséges, vállalhatja-e a táncot a műsorban. Nem tudni pontosan, mi történt, ám nagy valószínűséggel pár héttel korábban az autóbalesete során szerzett valami olyan sérülést, amely a hét elején az egyik gyakorlás közben súlyosabbra fordult.

– Egy teljesen egyszerű koreográfiát gyakoroltak éppen, amikor egyszer csak egy reccsenés hallatszott, Vikinek pedig eltorzult az arca a fájdalomtól. Akkor már tudni lehetett, hogy nagyobb a baj – árulta el egy bennfentes, aki azt is hozzátette, a rádiós műsorvezetőként is dolgozó lemezlovas nagyon eltökélt és mindenképpen szeretne részt venni a versenyben.

– Most nem próbál, egyelőre folyik az egyeztetés arról, mi legyen, elképzelhető, hogy Viki egy egyszerűsített koreográfiával lép majd a parkettre – tette hozzá a Blikknek a neve elhallgatását kérő stábtag.

Metzker Viktória szeptember elején szenvedett balesetet, amikor a sofőrje által vezetett autó 140-es tempóval szalagkorlátnak csapódott.

„Egy kisbuszos index nélkül ráhúzta az autónkra a kocsiját, a sofőr pedig ezt a megoldást látta észszerűnek. Én hátul ültem, az egészből annyit érzékeltem, hogy repülök jobbra, balra, óriási csattanás és a kocsi feneke megemelkedik, beütöm a hátam, fejem és lepörög az életem” – írta akkor az összetört autót ábrázoló posztja alá a dj, aki azóta rendszeresen fellép, ám a táncpróbák teljesen más mozgást kívántak tőle, emiatt súlyosbodhatott a korábbi sérülése.

Indirekt/Blikk