2021.10.24
Salamon
Kezdőlap Címlap Vízben szeretné megszülni a babáját Berki Mazsi

Vízben szeretné megszülni a babáját Berki Mazsi

A mozgásterapeuta szerint a vízben szülés kellemes lesz Mazsinak, mert ugyan a fájásai erősek lesznek, de a tolás könnyebb lesz.

Vízben szeretné világra hozni kisbabáját Berki Mazsi és a kismama erről legújabb YouTube-videójában mesélt, miközben vízitornán járt – vette észre a Bors. Berki Krisztián felesége ezen a héten lép be a 34. hétbe, és ezzel be is fejezte a szárazföldi edzéseket, amit a vízitornára cserélt. Mazsi a videóban arról elmélkedik, hogy minden kismama más, hiszen van, aki csak tíz kilót hízik, de van olyan is, aki húszat vagy harmincat, de ez függ a vizesedéstől is.

– Azt gondolom, ezzel ilyenkor nem szabad foglalkozni, viszont nagyon fontos, hogy mozogjunk. Ameddig tudjunk, mozgassuk meg a testünket, a babát a pocakunkban. Erre az egyik legjobb mozgásforma a kismamáknak a vízitorna – mondta Berki Renáta.

Hozzátette: Én egyébként vízben szeretnék szülni, kádas szülést szeretnék, amennyiben a pici babánk befordul. És amint megszületik, nemsokra rá Csilla nénihez fogunk menni babaúszásra – árulta el.

Mattesz Csilla mozgásterapeuta a videóban azt mondta, a vízben szülés kellemes lesz Mazsinak, mert ugyan a fájások erősek lesznek, de a tolás könnyebb lesz. Mazsi pedig azt is kiemelte, a vízitornával kapcsolatban nagyon fontos a nőgyógyász véleménye, mert például nyitott méhszájjal tilos vízbe menni.