2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Berki Krisztián titoktartási kötelezettséget akart aláíratni Mazsival a halála előtt

Berki Krisztián titoktartási kötelezettséget akart aláíratni Mazsival a halála előtt

Már 8 hónap telt el Berki Krisztián tragédiája óta, de még mindig akadnak talányok a halála körül.

Berki Krisztián 2022 májusában hunyt el tragikus körülmények között, ám a halálával és a válságba került házasságával kapcsolatban még mindig rengeteg részlet tisztázatlan. Az özvegy, Berki Mazsi állítása áll szemben a barátok és a szakértők véleményével, miközben az elhunyt sztár édesanyja is teljesen mást mesélt például a fia egészségi állapotáról.

Tavaly februárban a Blikk is megírta, hogy Berki Krisztián elköltözött otthonról. A férfi a hónap elején ment egy szállodába, és akkor még nem tudta, meddig kell ott maradnia. Elmondása szerint a felesége, Mazsi kérte tőle, hogy költözzön el otthonról egy időre, ő pedig egyetértett vele, hiszen úgy gondolta, ha esélyt adnak a mindennapos vitáknak, sosem lelnek lelki békére.

Berkiék mindent megtettek a családjukért, megpróbálták rendbe hozni viharvert kapcsolatukat, ezért pár hétre elhagyták az országot, és 2022 márciusában Mexikóba utaztak, hogy kettesben lehessenek. Krisztián és Mazsi a mesés helyről pár fotót is megosztott, majd egy igazán romantikus kép is megjelent Mazsi oldalán. Akkor úgy tűnt, talán rendbe hozzák a házasságukat, de utólag kiderült, hogy ez nem sikerült a tengerentúlon sem.

Berki volt felesége a Palikék Világa by Manna szilveszteri műsorában árulta el, hogy közel sem volt sikeres a mexikói út, hisz nem tudták megbeszélni a problémáikat, sőt, az utazás előtt Berki Krisztián feltételhez kötötte az utazást.

Azt mesélte napokkal az indulásuk előtt, hogy egy titoktartási szerződést akart kötni a feleségével, ezzel biztosítva magát, hogy gyermeke édesanyja semmilyen kompromittáló videóval nem él vissza. Krisztián félt, hogy olyan felvételek is napvilágot látnak, amiket nem szeretne – mesélte Berkiék egy, a neve elhallgatását kérő barátja.

„Mindig arról panaszkodott, hogy Mazsi szerint üldözési mániája volt a drogok hatására. Bár a házasságukat is szerették volna megmenteni, bíztak benne, hogy távol Magyarországtól mindent rendezni tudnak, de nem sikerült. Aki ismerte őket közelebbről, pontosan tudta, hogy visszafordíthatatlan szintre lépett a kapcsolatuk” – folytatta a Borsnak a neve elhallgatását kérő barát.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony is tudott a titoktartási szerződésről, illetve annak tartalmáról is, hiszen a fiával őszinte kapcsolatot ápoltak, minden dolgáról tudott.

A fiam semmit nem titkolt el előttem. Tudtam erről a szerződésről, még a tartalmát is megosztotta velem. Az üzeneteit máig őrzöm, ezt is. Mindent megpróbált, hogy ne durvuljon el nagyon a helyzet, ezért kényszerült erre a döntésre – mondta szűkszavúan az asszony, majd hozzáfűzte: már óvatosan fogalmaz, mert „megkérték”, ne nyilatkozzon a sajtónak.