2024.02.22
Gerzson
Kezdőlap Címlap Beindult a háború az X-Faktor kiesői és ByeAlex között

Beindult a háború az X-Faktor kiesői és ByeAlex között

Komoly szócsatába bonyolódott ByeAlex és az X-Faktor két, múlt heti kiesője.

Az X-Faktor legutóbbi élő show-jában kiderült, hogy a Palace együttes nem él káros szerekkel, azaz nem dohányoznak és nem isznak alkoholt sem, ami ugyan sokak szerint egy példaértékű dolog, ám a műsor szabad szájú mentora, ByeAlex a csapat produkciója után jelezte, véleménye szerint előadásukhoz kicsit több „vodka” kellett volna, ha már a rock and roll stílust választották.

A zenekar tagjai nem vették jó néven a kritikát, gitárosuk, Bálint például később kakaót köpködve üzente Alexnek, hogy magasról tesz a véleményére, a vitába pedig most egy harmadik fél is beszállt.

A műsor első élőshow-ja után búcsúzó, majd azonnal Londonig menekülő Imi Plaza ugyanis közösségi oldalán kötött bele a mentorba.

„Én meg azt gondolom, hogy a Rock&Roll-hoz majd pont Byalex mondja meg mi kell! VICC! Köpjed a tejet Bálint, jól csinálod tesó. Ez R&R” – írta az énekes, aki villámgyorsan választ kapott ByeAlextől.

„Igaz. Sokkal inkább Imi Plaza fogja megmondani. Srácok. Tudjátok, miért nem lesz belőletek soha színpadi ember? Mert sértődős primadonnák vagytok!” – üzente az előadóknak a zenész.

Indirekt/Blikk