KezdőlapCímlapBálint Antónia és Bársony Farkas máris búcsúzott a Nyerő Párostól

Bálint Antónia és Bársony Farkas máris búcsúzott a Nyerő Párostól

Kiderült, kiknek kellett elsőként elhagyniuk a Nyerő Páros villáját a hetedik szériában.

A Nyerő Páros idei évadában ismét nyolc páros költözött be a legendás villába, hogy a szerelmük napról napra kiállja az eléjük gördített próbatételeket. Köztudott, hogy senki nem akar elsőként kiesni, így mindenki nagyon izgult azért, hogyan teljesít majd a játékok során. Bár csak négy nap telt el az első szimpátiaszavazásig, már elkezdett kialakulni, hogy kik mely párost kedvelik jobban.

A csütörtöki adás végén kiderült, melyik két pár került a veszélyzónába. Curtisnek és Barnai Juditnak maradt a legkevesebb pénze, Bálint Antónia és Bársony Farkas pedig a leglassúbb volt a közös játékban, így ők végeztek az utolsó helyen. A szimpátiaszavazáson 4-2 arányban Curtisék kerekedtek felül, így Toncsiéknak kellett elsőként elbúcsúzniuk a műsortól.

Fantasztikus élmény. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire meg tud érinteni, és hogy ilyen drámák zajlanak le az emberekben. Az a legjobb ebben, hogy valóban mély, őszinte emberi érzések kerülnek felszínre. Nagyon jól éreztem magam – mondta elköszönésképp az egykori szépségkirálynő.