KezdőlapCímlapÚjabb világsztárt vádolnak szexuális zaklatással

Újabb világsztárt vádolnak szexuális zaklatással

Szexuális zaklatással vádolták meg Jason Derulót. A sztárt egy Emaza Gibson nevű énekesnő vádolta meg.

Emaza Gibson 2021 augusztusában egy szerződésajánlatot kapott Derulo lemezkiadójánál. Novemberben kezdtek el közösen dolgozni, ám elmondása szerint a zenész véget vetett a munkakapcsolatuknak, miután ő visszautasította a szexuális közeledését. Gibson hozzátette, hogy ez igencsak nagy traumát okozott számára.

Egy alkalommal állítólag az énekes azt mondta a nőnek, hogy részt kell vennie egy „kecskebőr és halpikkely” nevű szexrituálén, mely egy kecske feláldozását és kokain fogyasztását jelentette.

A 25 éves énekesnő csütörtökön nyújtotta be a keresetét a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon, mondván, hogy Derulo hátsó szándékkal ígért sikert neki, majd megtagadta a segítséget. A nő többek közt ellenszolgáltatás fejében elkövetett szexuális zaklatásra, szerződésszegésre, megfélemlítésre és erőszakra hivatkozott a dokumentumban.

„Most az életemnek ezen a pontján vagyok, ez nagyon szívszorító. Szorongok, traumatizált vagyok. Embertelen munkahelyi helyzetekkel kellett megküzdenem. Ott tartok, hogy újra a nullánál tartok, és semmim sincs” – jelentette ki, ügyvédje pedig hozzátette, hogy megvetendő, ahogyan a fiatal nővel szemben viselkedett.

„Nemcsak ígéreteket szegett meg és szerződéseket szegett meg, de a fizikai sérüléssel való fenyegetése és a lelkiismeretlen szexuális közeledése ezzel a fiatal nővel szemben, aki éppen csak megpróbál betörni az iparágba, felháborító és törvénytelen volt” – fejtette ki a jogász.