2023.09.26
Jusztina
Kezdőlap Címlap Az elvonóról is rettegésben tartotta feleségét Molnár Gusztáv

Az elvonóról is rettegésben tartotta feleségét Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv július elején ígéretet tett feleségének, hogy elvonóra megy, ahol megküzd alkoholfüggőségével. A harcot azonban meglehetősen hamar feladta, nem sokkal a bevonulás után távozott is az intézményből. A néhány bent töltött hét alatt pedig nem javult az állapota: felesége, Vivien elmondása szerint terrorizálta őt. A színész többek közt kötelezte feleségét, hogy minden este beszéljenek telefonon.

Az RTL Klub színésze közel egy hónap után, saját felelősségére, hagyta el az elvonót. Felesége elmondása szerint újra próbálkozik majd, ezúttal egy másik klinikán.

Molnár Gusztáv feje fölött az utóbbi időben igencsak összecsaptak a hullámok: nem elég, hogy alkoholizmustól és bipoláris depressziótól szenved; nemrégiben volt párja kemény vádakkal illette, elmondása szerint bántalmazta közös gyermeküket. Nem sokkal később jelenlegi felesége, Vivien pedig rendőrt kellett hívjon hozzá, ugyanis a veszekedéseik odáig fajultak, hogy öngyilkossággal fenyegetőzött.

A problémák ellenére mindennél jobban szereti feleségét, ám annak érdekében, hogy újra nyugodt és boldog lehessen az életük, harcolnia kell. Ezért is vonult be az elvonóra, ám a harc túl nehéznek bizonyult számára, ezért hamar otthagyta a klinikát.

Felesége kemény időszakon megy keresztül emiatt, elmondása szerint csak arra tud gondolni, hogy mit csinálhatott volna másképp, hogy ne kerüljenek ebbe a helyzetbe. “Guszti beteg ember. Én nagyon szerettem őt, mindent megtettem, amire képes voltam, hogy segítsek neki. De most már látom, hogy minden hiába volt. Egy függőségben szenvedő embernek nem lehet segíteni. Csak ő segíthet magán. Ha újra kezdhetném, akkor biztosan hamarabb hozok meg bizonyos döntéseket, mert sem neki, sem magamnak nem segítettem azzal, hogy itt voltam mellette, hogy újra és újra elhittem neki, hogy összeszedi magát és megváltozik” – fogalmazott Vivien, akit a színész még az elvonóról is terrorban tartott, és arra kényszerítette őt, hogy minden este beszéljenek telefonon.

“Minden este beszélnünk kellett, és ő elkezdett engem a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon” – mesélte.

Vivien elmondta továbbá, hogy már nem tud hinni az üres ígéreteknek, ezért elhatározta, hogy addig nem hajlandó újabb esélyt adni férjének, amíg nem bizonyítja, hogy képes küzdeni.

“A helyzet az, hogy nem nekem kell ígérnie, mert én most már vagyok annyira erős, hogy azt mondjam: nagyon szeretem őt, de addig, amíg nem járja végig azt az utat, ami a teljes és hangsúlyozom teljes gyógyuláshoz vezet, hozzám ne jöjjön. Majd akkor keressen, ha tényleg készen van egy kapcsolatra, egy normális életre. Én elértem a saját lelkem ‘faláig’, most már nem tehetek mást, minthogy igyekszem megvédeni magam egy újabb csalódástól” – mondta a Borsnak, hozzátéve, hogy fiára fog koncentrálni, ő ugyanis szeptemberben fogja kezdeni az iskolát.