2024.03.05
Adorján, Adrián
Kezdőlap Címlap Árpa Attila hazaküldte Beát A Nagy Ő-ből: elképesztő titok derült ki a...

Árpa Attila hazaküldte Beát A Nagy Ő-ből: elképesztő titok derült ki a múltjából

A Nagy Ő főszereplője, Árpa Attila megdöbbentő tényekkel szembesült a tegnapi részben Bea által, aki elmesélte neki, hogy erotikus munkából él, ráadásul van róla egy olyan internetes videó, amelyben egy férfivel közösül. A színésznek döntenie kellett, ő pedig a hallottak miatt hazaküldte a lányt.

Ahogy azt korábban megírtuk, A Nagy Ő-ben egy nem várt fordulat következett be, amely Árpa Attilát is meglepte. Az egyik jelölt, Bea, egy levelet küldött neki, amiben az állt, hogy szeretne neki négyszemközt elmondani egy titkot, amelyet eddig csak a családja tudott róla, de nagyban befolyásolhatja a további ismerkedésüket. Mint megtudtuk, a titok az, hogy a göndör lány erotikus munkából él.

Attila a tegnapi adásban a levél olvasása után azonnal felbukkant a villában, majd elhívta Beát beszélgetni. A lány nehezen tudta kimondani, milyen érzések kavarognak a fejében, de végül elmesélte a titkot, előtte pedig egy szívszorító vallomást is tett. 17 évesen azt hitte, megtalálta a nagy Ő-t, de csalódnia kellett, mert kiderült, hogy az akkori párjának viszonya volt egy másik nővel.

Kikészültem, majd egy hét múlva kiderült, hogy kisbabát várok, és közölte velem, hogy nem szeretné tőlem ezt a kisbabát. Ott hagyott engem egyedül, ezután pár órával annyira rosszul lettem, hogy elment a baba… – mondta a színésznek.

Ezután áttért arra, hogy az anyagiak miatt vágott bele abba, hogy az interneten vetkőzzön és mutogassa magát. Olyan oldalra kezdte feltölteni a videókat magáról, ahol lehetett vele beszélgetni is. Attila végül kerekperec rákérdezett: létezik-e olyan videó róla, ahol egy férfival közösül, és ehhez a felvételhez hozzáférhet-e a nyilvánosság. Mivel Bea válasza igen volt, Attila hazaküldte őt.

Ki kell mondanom viszont sajnos, hogy abba, amit itt keresek, nekem ez nem fér bele… Te nem maradhatsz – mondta a nőnek, majd így nyilatkozott:

Nincsen gond azzal, ha a párom mutatja a testét, hiszen én is színész vagyok… Hány híres színésznő mutatta a testét, ezt művészetnek nevezem. De van egy elég éles vonal, ahol a művészet elfogadható, de az a része, amikor kifejezetten a világhálón közösül valakivel – nem mondom magam konzervatívnak –, nálam nem fér bele… – fűzte hozzá a színész-rendező. Miután Beának azonnal mennie kellett, összepakolta a cuccait, majd egy szomorú búcsú után elhagyta a villát.