KezdőlapCímlapApa lesz Superman

Apa lesz Superman

A Superman és a Vaják sztárja a vörös szőnyegen, rendkívül izgatottan jelentette be az örömhírt.

Henry Cavill, a Vaják, Az acélember és az Enola Holmes 40 éves sztárja apuka lesz. Ritkán látott barátnőjével, Natalie Viscusoval az első közös gyermeküket várják, ezt pedig maga a színész erősítette meg legújabb filmje, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare című akció-vígjáték New York-i premierjén, amikor az Access Hollywoodnak nyilatkozott épp – írja a People.

Nagyon izgatott vagyok emiatt. Natalie és én is nagyon izgatottak vagyunk miatta. Biztos vagyok benne, hogy sokkal többet is fognak ebből látni – fogalmazott Cavill a riporternek, amikor az apaságról kérdezte őt.

Mielőtt az interjú véget ért, a riporter még hozzáfűzte a beszélgetéshez, hogy a filmsztárból „nagyszerű apa lesz”, aki ezt a megjegyzést mosolyogva köszönte meg.

A világsztár és kedvese, a Vertigo Entertainment televíziós vezetője 2022-ben jelent meg először együtt a vörös szőnyegen, Cavill Enola Holmes 2 című filmjének premierjén, de már 2021-ben is többször lencsevégre kapták őket, hogy együtt töltik az idejüket. A hölgy legutóbb az Argylle – A szuperkém londoni premierjére kísérte el hosszú idő után a Vaják Ríviai Geráltját.