KezdőlapCímlapA 92 éves milliárdos máris visszamondta az eljegyzését

A 92 éves milliárdos máris visszamondta az eljegyzését

A milliárdos médiamágnás, Rupert Murdoch a hírek szerint felbontotta eljegyzését a nála 26 évvel fiatalabb barátnőjével, Ann Lesley Smith-szel, mindössze két héttel azután, hogy bejelentette: megnősül.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 92 éves Murdoch és a 66 éves Ann Lesley Smith 2022. szeptemberében találkoztak egy kaliforniai rendezvényen, az idei Szent Patrik-napon pedig eljegyezték egymást.

Murdoch nemrégiben saját bulvárlapjának, a New York Postnak nyilatkozott, kijelentve: „Rettegtem attól, hogy szerelmes leszek, de tudtam, hogy ez lesz az utolsó. Ajánlom is, hogy az legyen. Boldog vagyok” – mondta. Hozzáfűzte: „Ez a kapcsolat mindkettőnknek Isten ajándéka”.

A 92 éves médiamágnás tavaly szakított negyedik feleségével, Jerry Hall-lal, míg Ann Lesley Smith korábbi férje Chester Smith countryénekes volt.

Az esküvőre a pár tervei szerint a nyár végén került volna sor Kaliforniában, ám a Vanity Fairnek a 92 éves médiamágnáshoz közel álló források most azt mondták, hogy Murdoch és Ann Lesley Smith hirtelen lemondták a ceremóniát.

Az informátorok szerint Murdoch megrettent leendő felesége evangéliumi nézetei miatt, ezért fújta le az eljegyzést – írja a Mirror.

Rupert Murdoch eddig négyszer nősült, s az első három házasságából hat gyermeke született. Korábban Patricia Booker ausztrál légiutas-kísérő, Anna Mann skót származású újságíró és Wendi Deng kínai születésű vállalkozó volt a felesége.