KezdőlapCímlapEzért szakított kedvesével Weisz Fanni

Ezért szakított kedvesével Weisz Fanni

Másfél év után szakított Weisz Fanni és kedvese, Bókay Gergő. A modell és párja kapcsolata mesébe illő volt, ám nemrég úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A szakítás okairól és körülményeiről Fanni őszintén mesélt lapunknak.

– Igen, való igaz, Gerivel már nem alkotunk egy párt. Egy szakítás mindig nehéz, komoly lépés, amelyet hosszas beszélgetések és mérlegelés előz meg. Mi már tavaly pontot tettünk a kapcsolatunk végére – kezdte a Blikknek a modell.

– Nem egy harmadik fél miatt szakítottunk, hanem azért, mert a jövőt illetően más elképzelésink voltak. Teljesen normális ebben az életkorban, hogy az ember keresi önmagát, a társát, és bizony van, amikor nem azzal az emberrel sodorja őt össze a sors, akivel leéli az életét. Gerire nem tudnék, de nem is akarok rosszat mondani. Hálás vagyok neki az együtt töltött időért – árulta el.

Fanni és Geri hosszú évek óta ismerte egymást, ám kapcsolatuk akkor fordult komolyra, amikor a modell elhagyta volt férjét. A barátságból szerelem lett, tavaly tavasszal pedig össze is költöztek.

Én jöttem el a közös otthonunkból, már tavaly külön költöztünk- vallotta be Fanni.

A modell tavaly októberben vált el Hajmásy Pétertől, ami – érdekes módon – nem adott lendületet új kapcsolatának, sőt, az alig pár héttel ezután felbomlott.

Fanni nem szerette volna, ha nyilvánosságra kerül szakításuk híre, ám Geri a közösségi oldalán tudatta a követőivel, hogy barátságban és szeretetben elváltak útjaik.

Indirekt/Blikk