2023.09.27
Adalbert
Kezdőlap Címlap 3,5 milliárdért árulja otthonát Galambos Lajcsi

3,5 milliárdért árulja otthonát Galambos Lajcsi

Harminc év után eladja luxuskúriáját Lajcsi – tudta meg a Blikk.

űGalambos Lajos életében az idei év a lezárásról s az újrakezdésről szól. A trombitás és felesége 23 közösen töltött év után idén januárban hivatalosan is elváltak, ráadásul úgy tűnik, Lajcsi korábbi életét is teljesen felszámolja, ugyanis lapunk megtudta, árulja mocsai birtokát. A zenész hosszú évek kemény munkájának köszönheti, hogy családjával együtt a csodás kúriában lakhattak, számos csodás emlék köti őt oda, közösen töltött karácsonyok, gyermekei felcseperedése és a biztonságos otthon, ahol szerettei várják őt haza. Ám úgy tűnik, ezt is kész elengedni, s máshol kezdené újra életét, immár facér férfiként.

A Blik indformációi szerint Lajcsi egy luxusingatlanok adásvételével foglalkozó céget bízott meg azzal, hogy vevőt találjon a mesés villára, ám a hirdetésben mindössze egyetlen fotó és pár adat szerepel. Sem ár, sem bármi arra utaló jel, hogy a tehetős vásárló egy igazi hírességtől veheti át a lakáskulcsokat.

A zenész a Blikknek elárulta, nehéz szívvel válik meg a birtoktól, de már azt is tudja, hol folytatja az életét.

– Egy prémium ingatlanokkal foglalkozó cég hirdeti az ingatlant, amely Amerikában és Európában is komoly referenciákkal rendelkezik. Nem szeretném, ha turistalátványosság lenne az otthonomból, ezért csak komoly vevők jelentkezését várjuk. A vételárról nem szeretnék nyilatkozni, de az ingatlanszakértő nem jár messze a valóságtól – kezdte a Blikknek Lajcsi, aki azt is elárulta, miért adná el a 90-es évek elején vásárolt ingatlant.

– Felbecsülhetetlen értékkel bír számomra, a gyerekeket ide hoztuk haza a születésük után a kórházból, itt nőttek fel. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer eladom, nehéz döntés is volt, de a magánéletemben lezárult egy nagy fejezet, és úgy érzem, ahhoz, hogy tiszta lappal kezdjek új fejezetet, ez is hozzátartozik. A gyerekekkel természetesen egyeztettem, közösen hoztuk meg a döntést. Ők is megértették, hogy a téglák és a ház nem lehet fontosabb az összetartásnál. Jelenleg négyen élünk itt, és beláttuk, hatalmas nekünk ez a ház, itt akár hat másik család is elférne, nincs szükségünk rá.

De vajon hová költözik a trombitás? Mint kiderült, nem megy messze.

– A birtokból 8000 négyzetmétert megtartunk, ezt már le is választottuk, önálló bejárata van, és egy családi lakóparkot építünk. A gyerekeket minden ide köti, és bár én bárhol jól érzem magam, tiszteletben tartottam, hogy ők mit szeretnének. A területre négy ház épül majd, a gyermekeim már jóvá is hagyták a terveket, hamarosan elkezdődhet a munkat. Minden ház nagyjából 120 négyzetméteres, három szobás lesz, és lesz egy közösségi épület is, ahol összeülhet a család. Ide terveztünk egy zenetermet, szaunát és egy társalgót is, és az a vízióm, hogy amikor már nagypapa leszek akkor itt gyűlhet össze a família. Örülök, hogy közel leszünk egymáshoz, de mégsem annyira, hogy a fiatalok fejére nőjek.

Indirekt/Blikk