2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Demcsák Zsuzsa visszatért a kifutóra

Demcsák Zsuzsa visszatért a kifutóra

Demcsák Zsuzsa több, mint egy évtizedes kihagyás után visszatért a kifutóra!

A műsorvezető a Budapest Central European Fashion Week, azaz az itthon megrendezett divathét alkalmából vállalta a felkérést, hogy modellként mutassa be egy hazai divatház legújabb kollekciójának darabját.

– Jó volt visszacsöppenni ebbe a világba, főleg, hogy régen az életem része volt. Amikor a Sentiments divatház felkért, azonnal igent mondtam, nem hezitáltam. Egyrészt 25 éve, azaz az indulása óta ismerem a márkát, másrészt pedig jó volt újra átélni egy show izgalmát. Nem is feltétlenül a kifutón való vonulást élveztem, hanem a kulisszák mögötti légkört, a várakozást, az izgatottságot – kezdte a Blikknek Demcsák.

Zsuzsa nagy sikert aratott, minden szem rátapadt, amikor végigvonult a kifutón.

– Sok régi emléket hozott felszínre az esemény, és mielőtt kivonultam, volt bennem egy egészséges izgulás is. Régen is teljesen természetes volt, hogy az utolsó másodpercben lesz kész minden, ám most, mielőtt kiléptem, még magassarkút kellett cserélni, mert kijárt belőle a lábam – mondta nevetve a műsorvezető.

A műsorvezető tévés karrierje előtt nem is gondolt arra, hogy egyszer a képernyőn tűnik majd fel. Demcsák 1996-ban jelentkezett a Szupermodell nevű versenyre, bejutott a legjobb 15 közé. Minden adottsága megvolt ahhoz, hogy nemzetközi modell karriert építsen magának, s bár szerette is a divat világát, egy évvel később a Magyar Televízió műsorvezetői válogatóján találta magát, s akkor eldőlt, merre is tart a jövője.

– A modellkedés rövid szakasza volt az életemnek, de szerettem. Ha kapok felkérést, akkor a mai napig szívesen vállalom, de nem tudnám elképzelni, hogy visszatérjek. Ez a munka nem az én korosztályomnak való. Persze a divatszakma is változik, és értékelem, hogy harminc vagy negyven évesek lehetőséget kapnak a kifutón – magyarázta -Megbecsülik őket, és nem csak a huszonévesek lehetnek értékesek, hanem az olyan típusú nők, mint én, akiknek önálló saját karrierjük és egzisztenciájuk van.

A tévés férje, Krishan és gyermekei is jelezték, hogy szeretnének részt venni a divatbemutatón, ám Zsuzsa nem akarta, hogy nagy legyen a felhajtás.

Indirekt/Blikk