KezdőlapCímlapElképesztő: Barcelonába tart Cristiano Ronaldo

Elképesztő: Barcelonába tart Cristiano Ronaldo

Újra klubot vált Cristiano Ronaldo? A spanyol Mundo Deportivo értesülései szerint szenzációs átigazolásról zajlanak az egyeztetések, a portugál futballsztár ugyanis nem érzi jól magát az angol Manchester Unitednál, és ügynöke már a Barcelona ajtaján kopogtat.

Az ötszörös aranylabdás nyáron tért vissza az olasz Juventustól korábbi együtteséhez, számításai azonban nem váltak be Manchesterben, csapata gyengélkedik, és a nemrég érkezett német menedzser, Ralf Rangnick módszerei sem győzték meg.

A spanyol lap szerint a Real Madrid korábbi ásza ezért felkínálta szolgáltatásait a királyi gárda ősi riválisának, a Barcelonának. Állítólag egykori manchesteri csapattársát, Gerard Piquét kérte meg, hogy járjon közbe az érdekében a vezetőedző Xavi Hernándeznél. Ügynöke, Jorge Mendes pedig már tárgyal a katalán klub elnökével, Joan Laportával, aki egy régi hibáját tenné jóvá, 2003-ban ugyanis tesztelték az akkor 18 esztendős Ronaldót, ám végül nem ajánlottak neki szerződést.

A lap azt is tudni véli, Piqué felvette a kapcsolatot a Barcától nyáron a francia Paris Saint-Germainhez szerződött Lionel Messivel is, hogy megtudja, az argentin világsztár hajlandó lenne-e kiadni a Gavà településen lévő otthonát Ronaldónak.

– Ha vigyáz az Aranylabdáimra, és nem vesz el egyet sem, akkor nincs gond a ház bérlésével – válaszolta állítólag az argentin klasszis.

Indirekt/Blikk