KezdőlapCímlapÉletet mentett James Rodriguez a focipályán

Életet mentett James Rodriguez a focipályán

James Rodriguezt igazi hősként ünneplik Katarban. A korábbi Real Madrid-futballista egy bajnoki meccsen mentette meg ellenfele életét, aki összeesett a meccs közben.

James Rodriguez az Al-Rayyan csapatában játszott az Al-Wakrah ellen Katarban. Az ellenfél védője, Ousmane Coulibaly az első félidőben szívmegállást miatt lett rosszul és összeesett. A kolumbiai válogatott játékos odarohant, hogy segítsen Coulibalynak, mielőtt a mentők megérkeztek volna.

A szakszerű ellátás életet mentett. Ousmane Coulibalyt már stabil állapotban szállították a pályára siető mentők a kórházba. Rodriguez a beIN SPORTS szerint megigazította a 32 éves játékos fejét, hogy az lélegezni tudjon, mielőtt az orvosi csapat megérkezett, hogy folytassa a kezelést.

A mérkőzés után a liga által kiadott közlemény megerősítette, hogy Coulibaly szívrohamot kapott.

„A QNB Stars League szombati, Al Rayyan és Al Wakrah közötti mérkőzésén Ousmane Coulibaly szívrohamot kapott, ami miatt a helyszínen tartózkodó orvosi és mentőszemélyzet beavatkozására volt szükség” – állt a rövid közleményben.

A mérkőzés természetesen félbeszakadt, majd hétfőn folytatták, s James Rodriguez két góljával az Al-Rayyan végül 3-0-ra nyert, amely továbbra is a tabella nyolcadik helyén áll.