2020.04.03
Buda, Richárd
Kezdőlap Címlap Dzsudzsák bosszút állt volt csapatán - videó

Dzsudzsák bosszút állt volt csapatán – videó

A múlt héten robbant a hír, hogy Dzsudzsák Balázsra az al-Ittihad Kalba csapata nem tart igényt. A magyar válogatott csapatkapitányának sorsa bravúros gyorsasággal rendeződött, hiszen egy jobb csapathoz, az Al-Ain-hoz került. 

Távozása után egy héttel Dzsudzsák már az Al-Ain színeiben lépett pályára korábbi klubja otthonában, és a bemutatkozó mérkőzésén góllal bosszulta meg, ahogy a klubvezetők bántak vele – számol be Dzsudzsák parádés szerepléséről az Origo.

A magyar válogatott csapatkapitányáról a korábbi klubjának elnöke azt mondta, hogy a teljesítménye mind védekezésben, mind támadásban megkopott az utóbbi időben. Nem is beszélve arról, hogy már 33 éves, nem tud már olyan teljesítményt nyújtani, amit a posztja megkövetel.

Bő egy héttel később kezdőként lépett pályára volt csapat ellen, az Al-Ain-szurkolók ráadásul egy hatalmas lila-fehér „Dzsudzsák” drapériával köszöntötték. A rendkívül kiélezett mérkőzésen az al-Ittihad Kalba remekül tartotta magát, végül a 71. percben, 2-1-es vendégvezetésnél Dzsudzsák gólja döntötte el a három pont sorsát.

A meccset végül 4-1-re nyerte meg az Al-Ain, miután a 93. percben a brazil Caio Canedo is gólt lőtt. Dzsudzsák csapata ezzel feljött a tabella második helyére, míg korábbi klubja a 11. helyen áll, egy pontra a kiesőzónától.