2020.02.24
Szökőnap
Kezdőlap Címlap Gáspár Bea: Győző miatt nem lehetett természetes úton második gyerekünk

Gáspár Bea: Győző miatt nem lehetett természetes úton második gyerekünk

A probléma oka tulajdonképpen Gáspár Győző, mondta Bea asszony.

Kandász Andrea faggatta Gáspár Beát a Szülőszoba nevű youtube csatornájának legutóbbi „Sztármami” videójában. Bea asszony itt mondta el hogy miért szégyellte sokáig a családi titkot.

„Virág 2002-ben született, akkor már 28 éves voltam és ő 2001-ben fogant, de ő már mesterséges úton, mert a Győzőnek a sok hülye fogyókúrás szerei azok már nem tették azt lehetővé, hogy természetes úton megint teherbe essek. Az Evelin természetes úton fogant, a Virág meg inszeminációval. Annak idején ez még ciki volt, hogy úristen, nem lehet már rendesen gyerekük, meg olyanokat is mondtak, hogy ha nem lehet, már ne is legyen. – mesélte Kandász Andreának.

A sztárpár első gyereke, Evelin, 1994-ben született. Nyolc év múlva érezte azt Bea, hogy eljött az idő, hogy gyarapodjon a család. De hiába próbálkoztak, nem akart összejönni a második baba. Az köztudomású, hogy a Romantic együttes frontembere állandó harcot vívott a kilókkal, de azt eddig nem tudtuk, hogy ez milyen problémákat okozott a házaséletében.

Fotók: Facebook

„Elmentünk orvoshoz, ahol kiderült hogy a probléma lényegi forrása tulajdonképpen Győző.” – mesélte Bea, de mint mondta, szerencsére már az első beültetés sikeres volt, és a terhesség alatt is minden renden volt és 2002-ben megszületett a sztárpár második gyermeke.

A teljes videót itt nézhető meg:

Amit még ajánlunk

Berki beleszállt Pamelába, most apák százai üldözik

Felrobbant az internet az izomceleb ultimátummal felérő pénteki üzenete után. Több mint ezer férfi, apa kereste már meg eddig, akik azt remélik,...

Koronavírus: ő az első magyar fertőzött

Pozitív lett a koronavírus-tesztje az egyik magyar alkalmazottnak a Princess Diamond óceánjárón. A japán kikötőben vesztegzár alatt lévő hajón összesen három magyar...

Schobert Norbi: megtámadtak a busók

Schobert Norbi pár nappal ezelőtt a mohácsi busók célpontja lett. A fitneszgurunak az alábbi transzparenssel üzentek:

Vége: lekerül a képernyőről az RTL Klub műsorvezetője

Távozik az RTL Klub Reggeli műsorából Lukács Miki. Lukács Miki azután lett az RTL Klub Reggeli című műsorának műsorvezetője, hogy...

Ábel Anita lánya Tenerifén lenne állatorvos

Luca most épp 11 éves, és ugyan elkíséri egy-egy televíziós szereplésre anyukáját, de őt magát ennél tovább nemigen érdekli a szereplés.