KezdőlapCímlapBotrány: nemi erőszak miatt csapott le a rendőrség a válogatott focistára

Botrány: nemi erőszak miatt csapott le a rendőrség a válogatott focistára

Az angol sajtó szerint a rendőrség egy észak-londoni lakcímen csapott le arra az ismert, a húszas éveiben járó Premier League-futballistára, aki szerepel Gareth Southgate válogatott csapatában is.

The Sun cikke nem hozta nyilvánosságra a futballista nevét, csak annyit, hogy a húszas éveiben jár, és ott lenne a helye a katari vb-re utazó csapatban. Mivel az angol szövetségi kapitány, Gareth Southgate nagy előszeretettel válogat fiatal és tehetséges játékosok közül, ez a személyleírás többekre is ráillik.

A Scotland Yard megerősítette a letartóztatást tényét, de személyiségi okokra hivatkozva nem említette meg a játékos nevét. A klubja is tudomást szerzett az esetről, de az sem derül ki, melyik Premier League-csapatról van szó.

„Az állítólagos nem erőszak 2022 júniusában történt. Egy észak-londoni, Barnet-ben található lakcímre vonult ki a rendőrség, ahol őrizetbe vették a focistát. Jelenleg a vizsgálat folyamatban van” – áll a rendőrség közleményében.

Azt nem lehet tudni, hogy a nemzetközileg is elismert sztár most szerepelt-e csapata felkészülési meccsein. Ám annyi biztos, ha beigazolódik a fiatal hölgy állítása, egy darabig erre esélye sem lesz.