2022.06.30
Pál
Kezdőlap Címlap Szakértők szerint elfogyott Putyin ideje

Szakértők szerint elfogyott Putyin ideje

Vlagyimir Putyin ideje fogytán van – állítja egy szakértő, aki szerint az orosz elnök egészségi állapota olyan gyorsan romlik, mint az ukrajnai háborúja.

Moszkvából hónapok óta szivárognak ki olyan jelentések, amelyek arra utalnak, hogy a 69 éves Putyint számos betegség, például Parkinson-kór és rák miatt kezelik.

Az orosz erők hónapok óta harcolnak Ukrajnában, de ezidő alatt sem sikerült megtörniük az ukrán katonákat, eközben pedig folyamatosan olyan hírek látnak napvilágot miszerint Putyin egészsége rohamosan romlik.

Mark Galeotti, a londoni University College professzora szerint, aki életrajzot is írt Putyinról, rövid időn belül véget fog érni az ukrajnában zajló háború.

Az idő csak telik. Putyin októberben már 70 éves lesz, és egyértelműen rosszul van. A pletykák szerint Parkinson-kórja, pajzsmirigyrákja vagy vérrákja lehet. Nem vagyok orvos, de 25 éve figyelem Putyint, és valami nagyon nincs rendben vele- mondta a szakértő a Daily Mail-nek.

„Furcsa volt látni őt – azt az embert, aki ekkora politikai karriert csinált, aki fekete öves dzsúdóban, a jégkorongozás és a lovaglás királyát ahogy május 9-én a nácik felett aratott diadal győzelem napi megemlékezésén tíz testőr társaságában ült megrendülten és őszintén nagyon nem nézett ki jól” – mondta Galeotti.

Nem hiszem hogy sok ideje maradt még a háborúra, mert hamarosan az egészsége közbe fog szólni, legalábbis minden jel erre utal- tette hozzá a szakértő.