2023.06.09
Félix
Kezdőlap Címlap Alig 34 évesen hunyt el a felnőttfilmes sztár

Alig 34 évesen hunyt el a felnőttfilmes sztár

Tüdőgyulladás következtében mindössze 34 éves korában elhunyt egy népszerű pornósztár, aki hat év alatt több mint 1000 filmben szerepelt a szakmában.

Logan Long halálát egy Los Angeles -i kórházban erősítette meg a szintén pornófilmes, Fallon West.

A kórházban halt meg, az orvosok mindent megtettek érte. Tüdőgyulladásban szenvedett és sajnos már nem tudtak rajta segíteni– mondta West.

Long halálával kapcsolatban további részletek még nem derültek ki, így azt sem lehet tudni, hogy a Covid vagy egy esetleges HIV-fertőzés közrejátszott volna a betegségében.

A kaliforniai születésű Logan az Adult Video Newsnak adott 2017-es interjújában elmondta, hogy üzlettulajdonosként dolgozott, mielőtt 2016-ban belépett a felnőtt szórakoztatóiparba. Akkor elmondta, hogy a pornózás egy pörgős és izgalmas iparágnak tűnik, amelyben szívesen dolgozna.

„Mindig is tudtam, hogy ez egy jó szakma számomra. A múltban két vállalkozásom volt, de már nem volt kedvem ehhez. Olyan valamit akartam csinálni amit a magánéletemben is nagyon szeretek. A szex pedig tökéletes volt ehhez” – mondta akkor.

Logan Long hat év alatt számos filmben szerepelt a szakmában és olyannyira sikeres volt, hogy még a pornófilmek Oscar-díját is elnyerte néhány évvel ezelőtt az egyik alakításáért – írja a Daily Mail.