2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Sokkoló: férje öngyilkossága után megölte három gyerekét és önmagát is az anya

Sokkoló: férje öngyilkossága után megölte három gyerekét és önmagát is az anya

Még a rendőrség sem tudja, hogy pontosan milyen okok vezettek a tragédiához, amiben egy nap leforgása alatt egy egész család életét vesztette.

Órákkal azután, hogy férje öngyilkos lett, egy nő a tóba fojtotta három gyermekét, majd magával is végzett az egyesült államokbeli Minnesotában. Senki sem érti, hogy miért végzett családjával az édesanya, de többek szerint férje halála után nem látott már más kiutat, így egy nap leforgása alatt az egész, ötfős család meghalt.

A délelőtti órákban a helyi hatóságokat egy lakókocsi parkolójához riasztották, ahol a férfi öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre érve pedig meg is találták Kos Lee holttestét, aki a családfő volt. Életkorát és halálának részletes okát nem hozták nyilvánosságra.

Több mint öt órával később, délután 4 óra körül a helyi szervek bejelentést kaptak egy személytől, aki a közeli parkban látta az édesanyát, Molly Chenget és három gyermekét. Amikor a rendőrök a helyszínre értek, egy járművet és több gyanús tárgyat is találtak a parkban, mint például gyerekcipőket, ami felettébb érdekessé tette az esetet.

A parkot lezárták, és megkezdték a nő, valamint a három gyermek keresését. Este fél nyolc körül több holttestre bukkantak a közeli tóban, és azonosítás után kiderült, hogy a gyerekek voltak az áldozatok, akik nem lehettek többek, mint 5-6 évesek.

A tetoválóként dolgozó édesanya holttestére másnap találtak rá, de azt egyelőre még nem közölték, hogy milyen körülmények között vesztette életét. A People szerint folyik a nyomozás a feltételezett hármas gyilkosság és öngyilkosság ügyében.