2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Fejbe lőtte magát a tévésztár

Fejbe lőtte magát a tévésztár

Holtan találták a legtöbbek által az Ellen Show-ból ismert dj-t, Stephen ‘tWitch’ Bosst egy, az otthonától nem messze található motel egyik szobájában.

Kedden reggel a felesége, Allison Holker jelentette be a férje eltűnését a rendőrségen, elmondva a hatóságoknak, hogy egyáltalán nem vall a férfire ez a fajta viselkedés. A férfi ugyanis korábban egyetlen szó nélkül hagyta el közös otthonukat, utána pedig egy hívásra sem reagált. Az aggódó feleséget a hatóság emberei hazakísérték a lakásába, amit gyorsan átvizsgáltak olyan nyomok után kutatva, amelyek segíthettek a férfi hollétének kiderítésében.

Ám nem sokkal Allison bejelentése után egy segélyhívás érkezett a rendőrségre, amiben egy motelszobában felfedezett halott férfit jelentettek be: az áldozatról kiderült, hogy tWitch az. A motel dolgozói szerint a férfi hétfőn bérelte ki a szobát egy éjszakára, s egy kisebb táskán kívül nem volt nála semmi.

A dj önkezűleg vetett véget az életének: fejbe lőtte magát. Gyászolja őt a felesége Allison, valamint három kisgyermeke, Weslie, Maddox és Zaia.

A férfiről mind a rajongói, mind pedig sztárbarátai megemlékeznek az interneten. Ellen DeGeneres, aki hosszú évekig dolgozott együtt tWitch-csel, egy érzelmes videót osztott meg a tragikus hirtelenséggel elhunyt férfiról, amiben a számára kedves közös pillanataikat gyűjtötte össze.