KezdőlapCímlapSokkoló: megjelent Berki Krisztián szelleme Hajdú Péterék házában

Sokkoló: megjelent Berki Krisztián szelleme Hajdú Péterék házában

Hajdú Péter Berki Krisztián halála után néhány nappal tapasztalt furcsa dolgokat az otthonában. A nem mindennapi élményről a Frizbi TV-n péntek este látható Sebestyén Balázs-interjú felvételén mesélt a tévés, amikor a halálhoz való kapcsolatukról beszélgettek a rádióssal.

– Én nem hiszek a halottlátóknak, de pont Berki Krisztián halála után pár nappal otthon voltunk Eszterrel, és a tévé előtt elaludtunk, nyitva volt a teraszajtó. Egy csörömpölésre, fura zajra mindketten felébredtünk, egymást kérdeztük, hogy hallottad? Igen! Tíz perc múlva megint. Lementem, mert van alul egy gépház, gondoltam biztos ott valami. De van lenn egy kis konditerem-szerűségünk, van benne egy futópad meg egy kondigép. A kondigépet kilenc éve vettük, de sosem használtuk. Bementem a gépházba, ott volt valamilyen alapzúgás. Eszti mondta, hogy a kondigép zúg, de megyek föl a gyerekhez. Gondoltam akkor biztos az elem, kiszedem a kondigépből az elemet. Elkezdtem hátulról szétszedni azt a kis kijelzőt. De nem tudtam, és most jön a lényeg, esküszöm, hogy így történt: előrejöttem, és mint ahogy a kvarcórában vannak a betűk, az volt kiírva, hogy Berki. Szóltam Eszternek, hogy jöjjön le, le is jött és felsikoltott, azt mondta, azonnal menjünk el innen. Mindezt úgy, hogy egyikünk sem hisz ebben – mesélte a megdöbbentő tapasztalásait Hajdú, aki nem habozott, egyből egy ismerősét hívta, aki jártas a szellemvilággal kapcsolatos élményekben.

– Kovács-Magyar Andrást ismerem, ő az, aki állítólag el tud engedni szellemeket. Felhívtam, hogy mi történt. Azt mondta, várj egy kicsit Petikém, megnézem. Nem tudom, milyen szertartással, de megnézte, aztán azt mondta, ott van velünk Berki Krisztián szelleme. Azt mondta, ha érte megyek, ő elengedi. Nagykovácsiban lakik, de elmentem érte éjjel 11-kor, közben felhívtam egy barátomat telefonon, aki azt mondta, hogy ez biztosan így van, hiába nem láttam még ilyet, ezt el kell hinnem. Közben visszamentünk, az Esztinek ott volt már a barátnője meg a férje, és álltak a sarokban, úgy féltek, hogy mi fog történni. Andrással lementünk, és mondta, hogy érezni fogunk egy kis melegséget. Ahogy kimérte, odamentünk, és lehet hogy bebeszéltük magunknak, de ott tényleg melegebb volt a levegő. Meggyújtott eg gyertyát, majd mondott egy-két dolgot, aztán elment. András később azt mondta nekem, ez azért van, mert nekem tudomásul kell vennem, hogy a szellemvilág létezik – mesélte a műsor felvételén Hajdú, aki korábban Kiss Kató halottlátóval is beszélgetett, aki azt állította, Berki üzent neki halála után.