2022.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Döbbenetes méretű darázsfészket fedezett fel a háza falán egy család - videó

Döbbenetes méretű darázsfészket fedezett fel a háza falán egy család – videó

Az asszony eleinte árnyéknak gondolta a kilátást zavaró tárgyat, de később rájött, hogy nem erről van szó. A házról készült videó felrobbantotta a netet!

Egy anyuka készített felvételt egy hatalmas darázsfészek eltávolításáról. A nő nem árulta el nevét és lakóhelyét, a felvételen annyit látni, hogy egy második emeleti lakásról van szó. Az asszony eleinte árnyéknak gondolta a kilátásba belógó fészket, ezért is tudott nagyra nőni.

A szülők úgy döntöttek, nem bolygatják a darazsakat. Ahogy utánaolvastak, arra jutottak, hogy telente melegebb helyekre költöznek. Azt gondolták, a hideg beálltával eltűnnek a darazsak, de ezt végül nem tudták kivárni, mert a kisfiukat kétszer is megcsípték. A gyermek arca feldagadt, ezért szakembert hívtak. Kérték, hogy lehetőleg az állatok megölése nélkül tüntesse el a fészket, de ez nem volt megoldható.

A család az autójából nézte végig, ahogy eltávolították őket. Erről meg is osztottak egy videót ismerőseikkel, ami annyira népszerű lett, hogy a TikTokon már több mint 13 milliószor nézték meg.

Indirekt/metropol.hu