2022.06.30
Pál
Kezdőlap Címlap 13 éves fiú fulladt a folyóba

13 éves fiú fulladt a folyóba

Belefulladt egy kisfiú egy folyóba, majd meghalt Walesben.

A rendőrséget tegnap, nem sokkal délután 5 óra előtt értesítették, hogy a Taff folyóba belefulladt egy 13 éves kisfiú. Az áldozat eltűnt, amit a család jelzett is a rendőrségnek, a mentőszolgálatok így kétségbeesetten igyekeztek megtalálni őt.

A dél-walesi rendőrség azóta megerősítette, hogy a fiatal fiút körülbelül egy órával később húzták ki a vízből, de tragikus módon nem tudták megmenteni az életét.

– Bejelentés érkezett, hogy gyerekek vannak a Taff folyónál, a Forest Farm Road közelében, Cardiffban, és egy fiú eltűnt. A rendőrség, a tűzoltóság, a mentők, a parti őrség és a rendőrségi helikopter is kiterjedt kutatást hajtott végre.

Az eltűnt 13 éves fiút délután 5 óra 45 perckor találták meg a folyóban, és a mentőszolgálat erőfeszítései ellenére sajnos nem tudták őt újraéleszteni – mondta a helyi nyomozó.

A rendőrök értesítették a tragédiáról a fiú családját; akik támogatásukat és részvétüket fejezték ki a hozzátartozóknak. A hatóságok jelenleg is vizsgálják a kisfiú halálának a körülményeit – olvasható a The Sun oldalán.