A McDonald’snál jelentős változásokat hajtanak végre a hamburgerek, köztük a Big Mac elkészítésének módjában.
Az új kezdeményezésükkel több mint 50 újítást vezetnek be – írta a New York Post.
Ezek a változások a burgerpiac fellendülésének nyomására lépnek életbe, különösen a Five Guysnál nemrég bevezetett gyorsított eljárás miatt.
Többek között az alábbiakat tervezik:
Egyszerre hat húspogácsát grilleznek majd nyolc helyett, amivel több húspogácsának tudják megtartani a szaftját.
A Big Macbe több szósz kerül.
Vajas briós zsemlét használnak, és vastagabb aljú szeleteket vágnak a hő megtartása érdekében.
A szezámmagot véletlenszerűbben szórják a zsemlére, hogy úgy tűnjön, mintha otthon készítenék el.
A sajtot hamarabb veszik ki a hűtőből, hogy a sütés során jobban megolvadjon.
A salátát és az uborkát kisebb dobozokban tárolják, ezzel biztosítva a nagyobb frissességet.