2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Így van most Oszter Sándor özvegye a kutyatámadás után

Így van most Oszter Sándor özvegye a kutyatámadás után

Oszter Sándor özvegye súlyos sérülést szenvedett, miután november elején a lánya kutyája megharapta őt. A zongoraművésznőt azonnal meg is kellett műteni, a keze viszont azóta hihetetlen gyorsan gyógyul: az eset után egy héttel már a hangszerhez nyúlt, hogy próbálgassa, mennyire tudja a sérült végtagját használni.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, november elején Failoni Donatella, Oszter Sándor özvegye komoly sérülést szenvedett: mint a művésznő az esetet követően elárulta, az ő négylábúja nem ápol túl jó kapcsolatot a gyermeke kutyájával. A baleset azért történt, mert az ebeket megpróbálta szétválasztani.

Bár a kötést, amivel csak pár napig kellett élnie, levették a kezéről, és a körülményekhez képest gyorsan javul az állapota – és gyógytornával is segíti, hogy minél előbb zongora elé ülhessen –, Donatellának két hét múlva ismét orvosi vizsgálatra kell mennie, és az sem kizárt, hogy utókezelésekre kell majd járnia.

Oszter Sándor özvegye a Borsnak mesélt a jelenlegi állapotáról.

„Jobban vagyok. Amíg teljesen meg nem gyógyul a kezem és rajta a bőr, körömvirágkrémmel kenegetem. Ma már főztem, mostam, igaz, gumikesztyűben” – mondta Failoni Donatella, majd hozzátette: „Ami a zongorázást illeti, tudok játszani a hangszeren, de ez egyelőre fájdalmakkal jár, hiszen a kisujjam át van harapva, egész pontosan az ízület. Két hét múlva vissza kell mennem az orvoshoz, s nem kizárt, hogy utókezelésre lesz szükségem.”