2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Csollány Szilveszterről is megírta a véleményét a népszerű orvos

Csollány Szilveszterről is megírta a véleményét a népszerű orvos

A népszerű gyermekorvos szerdán Kóbor János halálán keresztül fejtette ki, miért fontos felvenni az oltást. Novák Hunor most újabb közismert személyt vett górcső alá.

Ahogy korábban megírtuk, Kóbor János halála kapcsán nem rejtette véka alá Novák Hunor a véleményét, felvállalta a népszerűtlenséget azért, hogy a tragikus esemény járványügyi tanulságaira felhívja a figyelmet. A legendás énekes ugyanis nem vette fel a koronavírus elleni védőoltást, így az orvos úgy döntött, rajta keresztül fejti ki annak fontosságát.

Nem telt el alig egy nap, a gyermekorvos újabb ismert személyt talált, hogy az oltás mellett érveljen. Ezúttal a magyar olimpikon tornász, Csollány Szilveszterről írta le a gondolatait, miután a sportolóról kiderült, elkapta a koronavírust és lélegeztetőgépen küzd a életéért, ráadásul ő sem vette fel a védőoltást.

Az orvos úgy fogalmazott:

“Lélegeztetőgépen, súlyos állapotban van nemzeti hősünk Szorítok neki, és tiszta szívből kívánom, hogy mielőbb felépüljön!

<<Ismertem az oltási álláspontját, de tiszteletben tartottam.>> – mondta Vereckei István Csollányról.

A koronavírus kiszámíthatatlan, ne legyen Ön vagy szeretett hozzátartozója a következő áldozat! Oltás nélkül élni olyan, mint légzsák nélküli autóban, öv becsatolása nélkül utazni és abban bízni: nem szoktam karambolozni, odafigyelek a vezetéskor.

Az oltás biztonságos, kockázatai minimálisak, az oltás haszna kiemelkedő. Orvosként, szakemberként kiemelten javaslom mindenkinek, én is beoltottam magam és kollégáim is” – írja bejegyzésében Novák.

Indirekt/Blikk