2022.08.17
Jácint
Kezdőlap Belföld Elképesztő: nadrágszíjjal akarta megfojtani a feleségét, mert nem találta a telefontöltőt

Elképesztő: nadrágszíjjal akarta megfojtani a feleségét, mert nem találta a telefontöltőt

Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki nagykőrösi otthonukban bántalmazta, majd egy nadrágszíjjal próbálta megfojtani a feleségét.

A vádirat szerint a férfi és felesége több mint harminc éve házasok, ám kapcsolatuk megromlott a férfi féltékenysége miatt. Utóbbi a veszekedések során többször is bántalmazta az asszonyt. 2020. december 3-án reggel ismét összetűzésbe keveredtek. A férfi fejen ütötte a nőt mindössze azért, mert

A bántalmazás után a férfi kiment, majd egy nadrágszíjjal tért vissza a nőhöz. Odalépett hozzá, a szíjat átvette a nyakán, becsatolta azt, majd húzni kezdte, ezzel elszorítva a nő nyakát. Közben azt hangoztatta, hogy megöli őt.

A szorítás miatt a nő nem kapott levegőt, ezért úgy tett, mint aki megfulladt, mert csak így tudott kiszabadulni a férfi kezei közül. A nő a földre esett, a férfi pedig levette a nyakáról a szíjat. Mivel azt hitte, a felesége meghalt, a testét az ágyukba tette. Ezután öngyilkos próbált lenni úgy, hogy gyom- és rovarirtó szert ivott.

Egy-két óra múlva azonban a fiuk rájuk talált, és rögtön hívta a mentőket. A sértett csak a véletlen szerencsének és a helyzetfelismerésének köszönhette, hogy nem szenvedett súlyosabb sérüléseket.

A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a férfi ellen.