KezdőlapCímlapZámbó Krisztián mindent megtesz a szerelme kedvéért

Zámbó Krisztián mindent megtesz a szerelme kedvéért

A legendás énekes legidősebb gyermeke végre révbe ért a magánéletében is.

Zámbó Krisztiánnak sosem volt könnyű élete, azonban mióta megismerkedett párjával, Takács Zsuzskával, minden tökéletes lett. A fiatal szerelmesek korábban többször is szakítottak egymással, azonban mára teljesen révbe ért az életük, és rajonganak egymásért.

A csodálatos szépséget néhány héttel ezelőtt elkapta a dolce vita életérzés, ezért úgy döntöttek, hogy Olaszországba utaznak. A tragikus körülmények között elhunyt Jimmy fia ugyan nem szereti a mediterrán országot, és volt már több rossz tapasztalta is, menyasszony kedvéért bármire hajlandó lenne.

„Én nem annyira vagyok Olaszország híve, a párom az, aki most nagyon odavan érte. Nekem nem igazán vannak róla jó emlékeim. Nyilván, akkoriban még nem volt annyira pénzem sem, de például Rimini meg Jesolo nem jött be. Persze vannak gyönyörű szép helyek Olaszországban, és maga a kultúra abszolút tetszik. De Zsuzsinak most ez a heppje, nála vannak ilyenek. Most éppen az olasz feeling jön be neki, szóval minden reggel olasz dalokra kelek” – mondta a Borsnak Krisztián.