2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Viszkis: „Maximum a pokolban akartam találkozni az anyámmal!”

Viszkis: „Maximum a pokolban akartam találkozni az anyámmal!”

Ambrus Attila szerint sem gyerekkorban sem pedig felnőttkorban nem számíthatott rá soha, de a gyermekeit nem akarja megfosztani a nagyanyjuktól.

A Viszkis, polgári nevén Ambrus Attila nem ápol túl jó kapcsolatot az édesanyjával. Mint mesélte, sem gyerekkorban sem pedig felnőttkorban nem számíthatott rá soha, és legszívesebben ,,a pokolban találkozna vele újra”. 

,,Az, hogy én ezzel nem értek egyet, egy másik kávéház. Tavaly is volt egy vitánk, nem jött el a gyermekem keresztelőjére, előtte az esküvőmre, azért is befeszültem. Mindezt próbáltam feldolgozni, és azt mondtam, ez nem rólam szól” – mesélte a Tények Pluszban Ambrus Attila, aki önzetlen döntést hozott. 

,,Ne az legyen, hogy én döntök, hanem a gyerekeimre való tekintettel elengedem ezt az egész sztorit, és azt mondom, rendben, anyámnak itt helye van, bármikor jöhet. Nagyon nehéz egyébként, mert szívem szerint a pokolban találkoznék vele, de úgy vagyok vele, hogy nincs jogom megfosztani a gyermekeimet a nagyanyjuktól” – fűzte tovább. Ambrus Attilát fél éves korában hagyta magára az édesanyja, akivel fél évszázaddal később találkoztak újra – írja a Blikk