2022.09.30
Jeromos
Kezdőlap Belföld Váratlan fordulat: vallomást tett Szilágyi István fia

Váratlan fordulat: vallomást tett Szilágyi István fia

Meghökkentő dolgokat állít a tragédia estéjéről Szilágyi István fia, aki a vád szerint megölte az apját. A gyanúsított most mégis vallomást tett.

Szilágyi István fia először nem akart vallomást tenni, végül mégis felszólalt a mai tárgyaláson és meghökkentő dolgokat állít. A férfi ugyanis azt mondta, hogy először édesapja támadta meg őt, majd kijelentette: a vérengzést egy rejtélyes ember követhette el, aki negyedikként érkezett a házba. Péter elmondása szerint ugyanis a törékeny színészen hisztérikus roham tört ki, nem ismerte meg saját fiát, akit szemen mart és kis híján halálra fojtogatott:

„Apám a szemembe konkrétan belemart, többször is, az egész szituáció szinte feldolgozhatatlan volt, egy ébredés utáni lerohanás” – mondta Péter, majd hozzátette: ezután valóban használt kalapácsot, hogy leállítsa a nyakát szorongató apját, de nem halálos módon, a tragédiáért szerinte egy sötétben felbukkanó idegen felel, aki őt is leütötte.

„Áramütés-csapás szerű ütést éreztem a tarkómon, fent, a haj részen, fehér fényt láttam. Mikor magamhoz tértem az ágyon, rézsútosan keresztbe feküdtem az öregen” – idézte őt a Bors.