2022.01.29
Adél
Kezdőlap Belföld Brutális részletek a szegedi gyilkosságról: előbb lelőtte, majd megerőszakolta a haldokló nőt

Brutális részletek a szegedi gyilkosságról: előbb lelőtte, majd megerőszakolta a haldokló nőt

Valóban döbbenetes, ép ésszel felfoghatatlan dolgokat tett a szegedi gyógyszerész abban a belvárosi lakásban, ahol vasárnap este megölte a nőt, akibe reménytelenül volt szerelmes, illetve a nő párját. Kizárólag felnőtt, erős idegzetű olvasóinknak!

A Blikk információi szerint V. Attila gyógyszerész vadászpuskával megsebesítette a szomszédban lakó nőt, akibe reménytelenül volt szerelmes, (korábban úgy lehetett tudni, a gyilkos a nő exe volt) majd két lövéssel kivégezte annak párját. Ezután brutálisan megerőszakolta a haldokló nőt, és autójával eszeveszett tempóban a Szegedtől 114 kilométerre lévő Szanazug településre menekült, ahol öngyilkos lett: agyonlőtte magát.

Valóságos vérfürdő látványa fogadta azt az édesanyát, aki szombaton este a szegedi Petőfi sugárúti társasház II. emeleti lakásába érkezett a lányához. A fiatal, megbecstelenített nő holttestén kívül annak új párja is lőtt sebekkel, élettelenül feküdt a szobában.

– A gyógyszerész nem tudott beletörődni abba, hogy a nő nem lehet az övé, ezért pár hete ő is lakást bérelt ugyanabban a Petőfi sugárúti társasházban csak azért, hogy plátói szerelme közelében legyen – árulta el a Blikknek az ügyet jól ismerő informátora. – V. Attila és a nő is gyógyszerészként végzett ugyanazon az egyetemen, de a lány soha nem akart semmit az illetőtől. Csakhogy a nő valódi kapcsolata sem volt felhőtlen, a zárt ajtó ellenére a szomszédok gyakran hallották a veszekedés hangjait.

A Blikk úgy tudja, V. Attila pár héttel a gyilkosság előtt szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon a nővel és a vetélytársával. Heteken át leste, figyelte a párt, akikkel végül szombat este kíméletlenül végzett. A kérdés az: mennyire volt alapos a fegyvertartási engedélyt megelőző pszichológiai vizsgálat?

Mint azt a Blikk megírta, szombat este riasztották a rendőröket és a mentőket a fiatal nő és kedvese lakása elé. Bár a helyszínre a legmagasabb felszereltségű rohamkocsit riasztották, a tragikus sorsú szerelmespár életét már nem lehetett megmenteni. A gyilkossággal gyanúsított V. Attila ellen a rendőrség hajtóvadászatot indított. Holttestére Szanazugon bukkantak rá a nyomozók, a helyszínelés jelenleg is tart. Az elsődleges információk szerint vadászpuskájával agyonlőtte magát. A férfit hétfőn holtan találták, végzett magával.

A hajtóvadászat a gyilkos után hétfő délelőttig tartott, amikor a rendőrségi helikopter személyzete észrevette a férfi autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. A fegyvert lefoglalták.

Indirekt/Blikk