2020.02.20
Aladár, Álmos
Kezdőlap Címlap Bódi Sylvi nem győz bocsánatot kérni

Bódi Sylvi nem győz bocsánatot kérni

Végre megtörte a csendet a „cuki kis ferdeszemű kínaikról” posztoló modell. A kirekesztő, néhol rasszista kifejezéseket is tartalmazó posztját ugyan gyorsan kijavította, de mostanáig nem reagált a vádakra.

Két napja került fel Sylvi botrányt keltő írása a közösségi oldalaira. Ugyan gyorsan törölte a posztból a migránoskra illetve a kínai emberekre vonatkozó kritizált részeket, a kommentelők nem kímélték. Az eredeti bejegyzéssel itt foglalkoztunk, a reakciókkal pedig ebben a cikkünkben írtunk.

Ma reggel a Mikronéziában tartózkodó modell egy rövid üzenetben kért bocsánatot átgondolatlan bejegyzéséért. „Őszintén sajnálom ha véletlenül valami bántót írtam, nem ez volt a szándékom. Aki ismer tudja, hogy nem ilyen ember vagyok…” – írta Bódi Sylvi.

A teljes bocsánatkérés itt olvasható:

Őszintén sajnálom ha véletlenül valami bántót írtam, nem ez volt a szándékom. Aki ismer tudja, hogy nem ilyen ember…

Közzétette: Bódi Sylvi – 2020. február 13., csütörtök

Amit még ajánlunk

Pisztolyt rántott Schobert Norbi

Rejtélyes bejegyzést tett közzé oldalán a fitneszguru két fotó társaságában. Az egyiken félmeztelenül pózol, a másikon pisztollyal a kezében.

Három év börtön várhat Demeter Mártára

Hivatali visszaélés miatt jövő pénteken áll bíróság elé az LMP képviselője. Ha beismeri a bűnösségét, 2 millió forint pénzbírsággal megúszhatja.

Gesztesi Károly lánya, Panka a Maldív-szigeteken gyűjt erőt

A gyász után jót tesz a kislány lelkének, hogy kimozdult családjával az itthoni mindennapokból. Bár most itthon is nagyon...

Mégcsak hetedik osztályos, de már Dubaiba hívják divatbemutatóra

Hirtelen egy tündérmesébe csöppent a Dunaharasztin élő kislány. A mindössze 13...

Sokkolta Steven Spielberget, hogy lánya pornózni kezdett

Steven Spielberg lánya, Mikaela Spielberg hétvégén jelentette be a szüleinek, hogy a ezentúl az erotikus iparból próbál megélni.