2020.02.24
Szökőnap
Kezdőlap Címlap Döbbenetes állítások Bódi Sylvi múltjáról - tegnapi posztja miatt támadják

Döbbenetes állítások Bódi Sylvi múltjáról – tegnapi posztja miatt támadják

Valószínűleg nem számított arra az egykori modell, hogy így eldurvul a helyzet. Hiába javította ki az eredeti üzenetét, az interneten vírusként terjedt a „cuki kis ferdeszemű kínaiakról” írt bejegyzése.

Steiner Kristófnál is kiverték a biztosítékot a modell meggondolatlan mondatai. Először saját oldalán fejtette ki a véleményét, amihez egy kínai modell munka hirdetését is mellékelte.

Mindenki nyugodjon le a p!ts@ba, találtam egy visszautasíthatatlan, testhezálló, jól megérdemelt melólehetőséget a mi…

Közzétette: Kristóf Joseph Steiner – 2020. február 12., szerda

Majd ezt a posztját a modell saját facebook oldalán nyilvános kommentben küldte el Sylvinek, a következő üzenettel: – „Csak azért biggyesztem ide, hogy ne érje szó a ház elejét, miszerint a hátad mögött véleményezem a kinyilatkoztatásodat. Kérlek, máskor ne “kis ferdeszeműzz” le embereket, ha nem akarod, hogy mások szintén kártékony sztereotipiákat erősítve téged cserébe le… mindegy, szerintem érted.”

És ha ez nem lenne elég, akkor Steiner oldalán a Blikk szúrt ki egy sokkal figyelemreméltóbb kommentet, amit a Joy magazin egykori főszerkesztője jegyez. Ebben azt írja, hogy Bódi Sylvi csak azért szerepelt az újságban, mert kötelező volt foglalkozni vele.

– „Sylvi nem azért szerepelt NÉHÁNYSZOR a JOY-ban, mert mi annyira rajongtunk érte, hanem mert szerepeltetni KELLETT a kiadóval közös portfolióba tartozó Playboy miatt. És a JOY pont arra volt jó, hogy egy kicsit kozmetikázza a playmate imidzsét” – Hogy pontosan mit ért a kozmetikázás alatt, arra nem tért ki a volt főszerkesztő

Úgy fest, hogy Sylvi sokkal nagyobb lavinát indított el a valóban rosszul sikerült bejegyzésével, mint azt valaha gondolta volna. És az is biztos, hogy még nincs vége a kommentháborúnak.

Amit még ajánlunk

BREAKING: Tömegbe hajtott egy autós Németországban

Legalább 30-an megsebesültek, köztük több gyerek is, amikor egy autó a karneváli felvonulók közé hajtott. A tettest a helyszínen elfogták.

Berki beleszállt Pamelába, most apák százai üldözik

Felrobbant az internet az izomceleb ultimátummal felérő pénteki üzenete után. Több mint ezer férfi, apa kereste már meg eddig, akik azt remélik,...

Koronavírus: ő az első magyar fertőzött

Pozitív lett a koronavírus-tesztje az egyik magyar alkalmazottnak a Princess Diamond óceánjárón. A japán kikötőben vesztegzár alatt lévő hajón összesen három magyar...

Schobert Norbi: megtámadtak a busók

Schobert Norbi pár nappal ezelőtt a mohácsi busók célpontja lett. A fitneszgurunak az alábbi transzparenssel üzentek:

Vége: lekerül a képernyőről az RTL Klub műsorvezetője

Távozik az RTL Klub Reggeli műsorából Lukács Miki. Lukács Miki azután lett az RTL Klub Reggeli című műsorának műsorvezetője, hogy...