2020.02.24
Szökőnap
Kezdőlap Címlap Hobo: Vert az apám

Hobo: Vert az apám

Döbbenetes családi titkokat árult el Földes László Hobo. A gyerekkori traumák, amiket apja okozott neki, a mai napig kísértik.

Csütörtökön este kerül adásba az a beszélgetés, amiben az énekes pokoli gyerekkoráról mesél. Az ATV Spirit Húzós című műsorában Rónai Egonnak árulta el, hogy volt belügyminiszter-helyettes apja kegyetlenkedései elől menekülve választotta a csavargó életet.

„Kétféle csavargó volt és van. Van, aki szeret csavarogni, ismerkedni, utazni, van, akinek meg menekülnie kell. Nekem menekülnöm kellett. Az, hogy én csavargó vagyok, egy pejoratív valami volt az apám számára… Nekem jobb volt máshol, mint otthon” – emlékezett vissza élete első szakaszára, majd megdöbbentő kijelentéssel folytatta: -„vertek, igen engem is vertek”.

Fotók: Facebook

Földes László később irodalmi lapokban publikált, de itt is szabadulni akart az apai örökségtől és nagyszülei nevét használva Szerémi László néven jelentek meg az írásai.  A gyerekkora fájó emlékeit a nemrégen a Nemzeti Színházban bemutatott „Hé, magyar Joe!” című darabban írta ki magából.

– „Az, hogy kisfiú vagy és félsz, hogy este mi lesz otthon, az nem múlik el soha. Az emberben a rossz dolgok benne vannak” – idézett a Blikk a ma este 20.20-kor adásba kerülő műsorból.  

Amit még ajánlunk

BREAKING: Tömegbe hajtott egy autós Németországban

Legalább 30-an megsebesültek, köztük több gyerek is, amikor egy autó a karneváli felvonulók közé hajtott. A tettest a helyszínen elfogták.

Berki beleszállt Pamelába, most apák százai üldözik

Felrobbant az internet az izomceleb ultimátummal felérő pénteki üzenete után. Több mint ezer férfi, apa kereste már meg eddig, akik azt remélik,...

Koronavírus: ő az első magyar fertőzött

Pozitív lett a koronavírus-tesztje az egyik magyar alkalmazottnak a Princess Diamond óceánjárón. A japán kikötőben vesztegzár alatt lévő hajón összesen három magyar...

Schobert Norbi: megtámadtak a busók

Schobert Norbi pár nappal ezelőtt a mohácsi busók célpontja lett. A fitneszgurunak az alábbi transzparenssel üzentek:

Vége: lekerül a képernyőről az RTL Klub műsorvezetője

Távozik az RTL Klub Reggeli műsorából Lukács Miki. Lukács Miki azután lett az RTL Klub Reggeli című műsorának műsorvezetője, hogy...