KezdőlapCímlapDöbbenetes állítások Bódi Sylvi múltjáról - tegnapi posztja miatt támadják

Döbbenetes állítások Bódi Sylvi múltjáról – tegnapi posztja miatt támadják

Valószínűleg nem számított arra az egykori modell, hogy így eldurvul a helyzet. Hiába javította ki az eredeti üzenetét, az interneten vírusként terjedt a „cuki kis ferdeszemű kínaiakról” írt bejegyzése.

Steiner Kristófnál is kiverték a biztosítékot a modell meggondolatlan mondatai. Először saját oldalán fejtette ki a véleményét, amihez egy kínai modell munka hirdetését is mellékelte.

Mindenki nyugodjon le a p!ts@ba, találtam egy visszautasíthatatlan, testhezálló, jól megérdemelt melólehetőséget a mi…

Közzétette: Kristóf Joseph Steiner – 2020. február 12., szerda

Majd ezt a posztját a modell saját facebook oldalán nyilvános kommentben küldte el Sylvinek, a következő üzenettel: – „Csak azért biggyesztem ide, hogy ne érje szó a ház elejét, miszerint a hátad mögött véleményezem a kinyilatkoztatásodat. Kérlek, máskor ne „kis ferdeszeműzz” le embereket, ha nem akarod, hogy mások szintén kártékony sztereotipiákat erősítve téged cserébe le… mindegy, szerintem érted.”

És ha ez nem lenne elég, akkor Steiner oldalán a Blikk szúrt ki egy sokkal figyelemreméltóbb kommentet, amit a Joy magazin egykori főszerkesztője jegyez. Ebben azt írja, hogy Bódi Sylvi csak azért szerepelt az újságban, mert kötelező volt foglalkozni vele.

– „Sylvi nem azért szerepelt NÉHÁNYSZOR a JOY-ban, mert mi annyira rajongtunk érte, hanem mert szerepeltetni KELLETT a kiadóval közös portfolióba tartozó Playboy miatt. És a JOY pont arra volt jó, hogy egy kicsit kozmetikázza a playmate imidzsét” – Hogy pontosan mit ért a kozmetikázás alatt, arra nem tért ki a volt főszerkesztő

Úgy fest, hogy Sylvi sokkal nagyobb lavinát indított el a valóban rosszul sikerült bejegyzésével, mint azt valaha gondolta volna. És az is biztos, hogy még nincs vége a kommentháborúnak.