2020.06.05
Fatime, Fatima
Kezdőlap Címlap Várkonyi Andi ezért nem költözik össze Zsidró Tamással

Várkonyi Andi ezért nem költözik össze Zsidró Tamással

Andi szerint mindketten nagyon elfgolaltak, ráadásul a gyerekeik elsőbbséget élveznek a kapcsolatukban.

Óriási változás történt Várkonyi Andrea életében, és a magánéletében fordulóponthoz érkezett. Három hónapja ugyanis Zsidró Tamás személyében rátalált a szerelem.

Tamás mindig tetszett, és körülbelül ennyit is állapítottam meg, ha összefutottunk, hogy egy jó pasi, de emögött még nem volt semmi szexus – mesélte a Hot magazinnak Andi, aki azt is elárulta, hogy írásban történt közöttük az első kapcsolatfelvétel, chatelni kezdtek. Aztán annyira megvolt az összhang, hogy viszonylag hamar eljutottak a személyes találkozásig. Sétálni mentek, és nem volt csalódás a személyes találkozó sem. Sőt!

– Tamás olyan férfi, akihez minden tekintetben tudok kapcsolódni. Amit ő tud, amit ő nyújt gondolkodásban, az közel áll hozzám, be tudja indítani az érzelmeimet. Negyven pluszosan már mélyebb, stabilabb érzésekre vágyom, nem pedig hullámvasútra. Egyelőre minden jól alakul, de nem költöztünk össze, és még nem is tervezünk ilyesmit. Annak is örülünk, ha van időnk egymásra, hiszen elfoglaltak vagyunk – magyarázta Andi, hozzátéve, hogy amellett, hogy mindkettőjüknek sok a munkája, tudomásul vették, hogy mindkettőjüknek gyerekeik vannak, akik elsőbbséget élveznek. Kialakult életmenetünk van, és ahhoz, hogy ezt összehangoljuk, komoly logisztikára van szükség.