2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Vajna Tímea a férfiakat okolja, hogy még nem lehet édesanya

Vajna Tímea a férfiakat okolja, hogy még nem lehet édesanya

Andy Vajna özvegye már évek óta sikertelenül küzd a teherbe esésért, de úgy tűnik, nem adja fel könnyen.

Az év elején sejtelmes bejegyzésből tudni lehetett, hogy már egy vetélésen is túl van, majd párjával, Zoltánnal is szakíthatott. Legújabb bejegyzése elég sokatmondóra sikerült, melyben elmondja, hogy szerinte miért nem lehet gyereke.

Vajna Tímea keveset oszt meg magánéletéről, általában csak sejteni lehet, hogy mi történik vele. A vetélést később megerősítette, de a szakításra is csak utalásokat tett, hiszen letörölte a Zoltánnal készült közös képeit és olyan bejegyzéseket tett közzé, melyekből arra lehetett következtetni, hogy megcsalta őt. Most szokatlanul őszinte és szókimondó sorokat írt egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben, melyben egy kórház váróterméről készült fotót is mutatott.

Órákig tartó várakozások… A terméketlenség súlyos probléma, plusz nincsenek normális férfiak. Így a nők kifutnak az időből. Annyira szomorú” – írta Vajna Tímea a termékenységi klinikán készült fotójához. A soraiból kiderül, hogy Zoltánt, és általában a férfiakat okolja azért, hogy nem lehetett még édesanya, és úgy gondolja, hogy sorstársai is hasonló okokból küzdenek a teherbeesésért.