KezdőlapCímlapTérképbe rejtve talált pénzt a Viszkis

Térképbe rejtve talált pénzt a Viszkis

Azzal viccelt Ambrus Attila az egyik bankban, hogy az elásott pénzből került elő.

Ambrus Attila, a Viszkis rablóként elhíresült egykori jégkorongozó 1993-1999 között mintegy harminc pénzintézetet rabolt ki, s sokáig tartotta magát a szóbeszéd, hogy a zsákmány egy részét elrejtette, írja a Blikk. A ma már keramikusként dolgozó férfi ezt sosem erősítette meg, ám arról a napokban megjelenő könyvében is beszél, hogy bármikor jól jöhet a dugipénz.

Képzeld, nemrég elővettem egy régi térképet, amit már évek óta nem használtunk, és láss csodát, találtam benne százezer forintot. Csak egy baj volt, régi húszezresek voltak, amik már lejártak. Ezekkel már nem lehet fizetni, de persze, a bankban vissza lehet váltani őket –  idéz a lap az Állj talpra! című könyvből, amit Ambrus Attila Karizs Tamással írt.

Ambrus be is ment az egyik pénzintézetbe, ahol a biztonsági őr azonnal megismerte. „Hát, persze, hogy azt mondtam neki, nézze, az elásott pénzből hoztam vissza valamennyit, szeretném visszaváltani. Jót röhögött a csávó, talán már csak azért is, mert amikor én csináltam a balhéimat, még nem is voltak forgalomban húszezresek. De valahogy az egész inkább kellemetlen volt, mint vicces” – írja.