2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Súlyos baleset érte Zámbó Jimmy édesanyját, azonnal műteni kellett

Súlyos baleset érte Zámbó Jimmy édesanyját, azonnal műteni kellett

A budapesti Honvédkórházba kellett szállítani Zámbó Jimmy 95 éves édesanyját, Anna nénit. Az idős asszony otthonában lett rosszul, megszédült és elesett, combnyaktörést szenvedett. Meg kellett operálni.

Nagy volt a riadalom vasárnap Zámbó Jimmy családjában. A Zámbó-testvérek 95 éves édesanyját súlyos baleset érte az otthonában, azonnal kórházba kellett szállítani. Az idős asszony épp a konyhában volt, amikor hirtelen megszédült és a földre zuhant. Olyan szerencsétlenül esett, hogy combnyaktörést szenvedett, ami bizony az ő korában igen súlyos következményekkel járhat. Nem volt más választás, Anna nénit meg kellett operálni.

– Épp most tolták ki a műtőből az anyukámat, azt mondták az orvosok, hogy jól sikerült a beavatkozás, de komoly műtét volt, hiszen néhány évvel ezelőtt hasonló baleset miatt volt kórházban, a karácsonyt is ott töltötte – mesélte a Borsnak Zámbó Árpy. – A konyhában állt vasárnap, épp húzta volna le a sötétítőfüggönyt, amikor hirtelen megszédült és elesett. Két éve a jobb oldalát törte össze, most bal oldali combnyaktörést diagnosztizáltak nála. A műtét során egy protézist illesztettek be neki, most fent van az osztályon, aztán meglátjuk, mi lesz. Bizakodunk, mert erős asszony a mi édesanyánk és nagyon jó kezekben van.

Anna nénire hosszú rehabilitáció vár, bár ha minden jól megy, körülbelül két hét múlva kiengedik a kórházból. A felépülése még hónapokig eltarthat, gyógytornász segítségére lesz szüksége. A Zámbó-testvérek ennek ellenére remélik a legjobbakat.