2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Hoppá: nádszálvékony lett Adele

Hoppá: nádszálvékony lett Adele

Hónapok óta nem adott hírt magáról az angol énekesnő, a születésnapján több képpel is jelentkezett. Ma már rá sem ismerni a nádszálvékony Adele-re.

Lassan másfél éve már, hogy kiderült, az énekesnő magánélete romokban, 2019 szeptemberében Adele be is adta a válási papírokat. Sokan azt gondolták, ez viseli meg annyira az énekesnőt, hogy alig néhány hónap leforgása alatt szinte csont és bőr lett. Azóta persze kiderült, hogy mindez egy tudatos munka gyümölcse, hiszen az énekesnő egy ideje állítólag arra készül, hogy egyszer kismama, majd anya legyen.

Most a szülinapja apropóján posztolt magáról, s a friss fotói szinte felrobbantották a világhálót. Adele több mint 5 millió like-ot kapott, ami nemcsak annak köszönhető, hogy most épp a születésnapját ünnepeli. A képei között ugyanis felbukkant olyan is, amelyiken olyan vékony már, hogy szinte fel sem ismerjük. Köztudott, az énekesnő nagyon szigorú diéta szerint él hosszú hónapok óta, a testmozgás pedig mára az életének elengedhetetlen része lett. Az eredmény pedig lélegzetelállító. Közel 50 kilótól szabadult már meg a brit énekesnő – írta a TWN.