2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Belföld Most érkezett: Curtis testvére a Katzenbach-gyilkosság gyanúsítottja

Most érkezett: Curtis testvére a Katzenbach-gyilkosság gyanúsítottja

Most érkezett a hír, hogy az egykori MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre megölésének ügyében ma letartóztatott három ember közül az egyik gyanúsított nem más, mint a rapper, Curtis testvére.

Katzenbach Imre

Egyiküket a Liszt Ferenc Repülőtéren kapták el, ott dolgozott egy biztonsági szolgálat munkatársaként – tudta meg a Blikk. Mint ismert, a XVII. kerületi otthonából 2009. szeptember 28-án eltűnt Katzenbach Imre maradványait tavaly október 23-án találták meg Baranyajenő térségében. Az egykori sportoló az egyik főszereplője volt az eltűnése időszakában kirobbant Eclipse-botránynak. A milliárdos adócsalás miatt felszámolt céghez köthető vállalkozások ügyvezetőjeként, tettestársaihoz hasonlóan rá is több éves börtönbüntetés várt. Eddig egy gyanúsítottja volt az ügynek, azonban a mai három elfogott újabb férfi között ott vannak azok ketten, akik konkrétan végrehajtották a gyilkosságot.

A PestiSrácok információi szerint a volt focistát H. Attila csalta a vadásztelkére, ahol Sz. Lajos és L. István a férfit meggyilkolták, majd elásták. A lap szerint a valódi megbízó a negyedik férfi, H. László volt. Katzenbachnak azért kellett állítólag meghalnia, mert tartani lehetett attól, hogy mindent kipakol a milliárdos bűncselekmény-sorozatról, illetve bizonyos pénzeket is kerestek rajta.

A portál azt írja, Katzenbachnak esélye sem volt, támadói mindketten harcművészek, illetve Sz. Lajos pedig hivatásos katona is volt. Sz. Lajos egyébként nem más, mint az ismert magyar rapper, Curtis testvére.