2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Steven Seagal szamurájkardot rántott a venezuelai elnöknél

Steven Seagal szamurájkardot rántott a venezuelai elnöknél

Nicolás Maduro venezuelai elnök egy szamurájkardot kapott ajándékba Steven Seagaltól, aki Oroszország képviselőjeként látogatott a dél-amerikai országba.

A fehér arcmaszkot és hagyományos venezuelai fekete, hosszú ujjú inget, a liqui liquit viselő Maduro mesterien bánt a japán fegyverrel, amit az amerikai színész rögtön meg dicsért. A kardot az állami tévé tudósításában a „vezetés jelképének” nevezte. Maduro szerint barátságos és szeretetteljes találkozásban volt része a színésszel, akit a fivérének nevezett.

– Olyan közös barátokról beszélgettünk, mint Vlagyimir Putyin orosz elnök, akit érdekel az erdők védelme – mondta. A venezuelai elnök egy nagy bejelentést is tett: együtt forgatnak majd egy filmet Seagallal. A címe Nico Ma Duro de tumbar – mondta Maduro. A szójáték annyit tesz, hogy Nico Mát nehéz kiütni – viccelődött. „Ez az új Steven Seagal-film, amelyben harcolni fogunk a démonokkal és a rosszfiúkkal. A filmben én leszek Nico” – kérkedett az elnök.

Steven Seagal régóta és nyilvánosan csodálja Vlagyimir Putyin orosz elnököt, aki szintén rajong a harcművészetekért. A színész most Oroszország képviselőjeként látogatott a latin-amerikai országba. Az amerikaiként született, magát buddhistának valló Seagalnak egyébként az amerikai és orosz mellett szerb útlevele is van.

Indirekt/Index