KezdőlapCímlapRandizni vágysz? Na, őt kerüld el, mert nagyon ráfázhatsz

Randizni vágysz? Na, őt kerüld el, mert nagyon ráfázhatsz

Félszáz nőt perelt be egy amerikai féri, mert azt állították róla, hogy borzalmas randipartner.

Ötven nő ellen indított kártérítési pert egy kaliforniai férfi, aki azt állítja, az alperesek hamis és félrevezető történeteket osztottak meg róla egy Facebook-csoportban. Stewart Lucas Murrey ötven alperestől 2,6 millió dollár (közel egymilliárd forint) kártérítést követel, mert szerinte a nők, különböző hazugságokkal negatív színben tüntették fel egy Facebook-csoportban – írja a New York Post.

Murrey az „Are We Dating The Same Guy – Los Angeles” nevű, mintegy 53 ezer tagot számláló csoportról beszél, melyet nők azért hoztak létre, hogy figyelmeztethessék egymást, ha zaklató, erőszakos férfiakkal akadnak össze a különböző randiapplikációkon.

Kelly Gibbons, az egyik alperes posztolt először Murreyről a csoportban, miután egy randiappon összeismerkedtek, és néhány hétig cseteltek. Gibbons úgy döntött, nem találkozik személyesen a férfival és úgy gondolta, másokat is figyelmeztetni fog, hogy Murrey durva viselkedésére.

Gibbons bejegyzése alatt több nő fogalmazott meg hasonlóan lesújtó véleményt Murreyről: voltak, akik negatív randiélményeikről számoltak be, mások a férfival folytatott csevegéseikről készült képernyőmentéseket osztottak meg.

Murrey azt mondja, a nők egy része felnagyított, eltúlzott jelentéktelen részleteket, mások valótlanságokat terjesztettek róla, ezzel az összeesküvéssel pedig teljesen ellehetetlenítették a szerelmi életét.

Az első április 8-i tárgyalási napon a bíróság elutasította a Gibbons elleni keresetet, a bíró szerint a nő nem tett semmi rosszat azzal, hogy leírta a Murreyvel kapcsolatos véleményét.

Indirekt/24.hu