KezdőlapCímlapPuzsér kiosztotta Schobert Norbit, de a celebeket sem kímélte

Puzsér kiosztotta Schobert Norbit, de a celebeket sem kímélte

Naná, hogy a mindig ideges Puzsér Róbert sem maradhatott ki Schobert Norbi ekézéséből. Szerinte a most háborgó, de magáról tökéletes képet hazudó celebvilág ugyanolyan ártalmas, mint az elhízott nőket ostorozó Norbi videó.

A megmondóember szerepében tetszelgő Puzsér Róbert eddig csendben figyelte a hírhedt Norbi videót követő gyűlölethullámot, de aztán nem bírta tovább a hallgatást. Amit írt, nem teszi zsebre a hazai celebvilág.

„Bevallom, meglep a Schobert Norbert legutóbbi gyűlöletmarketing-akciója után támadt elsöprő erejű felháborodás. A jelenség olyan, mintha a viktoriánus kor angol társadalma Hasfelmetsző Jacknek csak az ötödik áldozata után szörnyedt volna el azon, hogy valaki Londonban nőket belez… – dohog posztjában a bukott főpolgármester-jelölt.

Majd így folytatta: Schobertnek ez a húzása közel sem volt olyan ártalmas, mint amikor citromlével akart rákot gyógyítani, és közel sem volt olyan ízléstelen, mint amikor abból gyártott promóciót, hogy miként tért vissza a halál torkából.

Puzsér szerint most azok az Instagram-celebek a legvérszomjasabbak, akik az év minden napján a tökéletes házaséletükkel, a tökéletes testükkel, a tökéletes főztjükkel meg a tökéletes gyermekükkel házalnak hasonlóképp rombolva nők tömegének önképét, mint ahogy azt a tökéletesség közösségi testtömeg-trénere, Schobert Norbert teszi.