KezdőlapCímlapRózsa György miatt akarták Gálvölgyit lelőni

Rózsa György miatt akarták Gálvölgyit lelőni

Gálvölgyi János sok évvel ezelőtt a Kapcsoltam paródiája után kapott hideget – meleget Rózsa György rajongóitól. De azt soha nem gondoltuk volna, hogy emiatt egyszer le is akarják lőni.

A Kapcsoltam című műsor vezetője eredetileg Vitray Tamás volt, aki egy év után átadta a székét Rózsa Györgynek. A Kapcsoltam annak idején egész családokat, baráti társaságokat ültetett le a képernyő elé.

Fotó: Facebook

Ez a produkció volt a magyar televíziózás történetében az első interaktív műsor. A műsorvezető random hívott fel embereket,  tehát bárki úgy érezhette, hogy ma este ő is bekerülhet a betelefonálós műsorba. A Star magazin cikkéből az is kiderül, hogy ebben a műsorban először nem hangszórót, lemezjátszót vagy magnót lehetett nyerni, hanem pénzt. És nem is keveset. Több mint tízezer forintot adásonként, ami akkoriban felért három, négy havi fizetéssel. 

A Kapcsoltam sikeréhez nagyban hozzájárult Gálvölgyi János kiváló paródiája, melyben igencsak kifigurázta a műsorvezetőt.

Fotó: Youtube

A paródia után azonban a meglepő fordulat következett: Rózsa György rajongói névtelen levelekkel zaklatták Gálvölgyi Jánost, sőt volt olyan is, aki azzal fenyegette meg a színészt, hogy ha találkozik vele, agyon fogja lőni. 

Bár Rózsa György rajongói haragudtak Gálvölgyire, de a legendás műsorvezető azóta is csak hálával gondol erre a paródiára, hiszen ettől ő híresebb, a műsor pedig még sikeresebb lett.