2020.07.09
Lukrécia
Kezdőlap Belföld 10 év alatt 8 gyereket szült az anyuka, és nem képes leállni

10 év alatt 8 gyereket szült az anyuka, és nem képes leállni

A családanya saját bevallása szerint szülésfüggő, nem bírja a nyugalmat elviselni.

Állandó a gyereklzsivaj az angliai Norfolkban élő Banham-családban: a házaspárnak eddig nyolc gyermeke született, és itt nem állnának meg. A legfiatalabb 11 hónapos, a legidősebb 10 éves, a férj pedig éjszaka is dolgozik, hogy napközben feleségének segítsen, írta meg a Borsonline.

  • – Imádok terhes lenni, elfoglalt lenni, imádom a zajt, és mindent, ami az anyasággal jár. Egyszer Peter magával vitte az összes gyerekünket. Ki nem állhattam a csendet és a nyugalmat. Nem tudom, mit kezdenék magammal” – magyarázta Imogen a Daily Mailnek, hozzátéve: reméli, hogy 35 éves koráig még két gyermeke születik. Az asszony egyébként 19 évesen esett teherbe – ekkor még csak öt hete ismerték egymást leendő férjével.

A Banham-családnál napi négy mosás az átlag, ami azt jelenti, hogy évente kell új mosógépet venniük. Hetente 14 liter tej, 80 zacskó chips, 10 vekni kenyér, 60 pelenka fogy el, egy evésre pedig legalább 30 halrudacskát kell kisütni.

– Mindig is szerettem a babákat, és nem tudom elképzelni, hogy leálljak – magyarázta az édesanya, és hozzátette – Amikor hazamegyek a kórházból, a szülésznők mindig azt mondják: jövőre találkozunk!” – írja a Borsonline.