2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Osvárt Andi a koronavírusról: "az ötödik napon éreztem mellkasi fájdalmat"

Osvárt Andi a koronavírusról: “az ötödik napon éreztem mellkasi fájdalmat”

A Dancing with the Stars sztárja, Osvárt Andi a koronavírusos betegsége miatt két kihagyott élő show után holnap visszatérhet a versenybe.

Andi már javában próbál a Dancing with the Stars ötödik élő show-jára. Azt mondja, bár picit még gyenge, izgatottan várja, hogy élesben is a táncparkettre lépjen. „Picit legyengültem, hiszen egy nagyon intenzívből egy nagyon passzív időszakba csaptam át. De szerencsére klasszikus táncot kaptunk, ami nem ugrálós, így nem kell a lelkemet kilehelnem” – mesélte a színésznő, majd kitért arra is, hogyan lett úrrá a betegségén.

Ez a bizonytalanság, hogy nem tudod, eluralkodik-e rajtad a vírus, meddig tart, pont te leszel-e az, akin kifog a vírus, vagy-e elég erős ahhoz, hogy legyőzd, napról napra cikázott a fejemben. Folyamatosan figyeltem magam, hogy van-e valami tünetem. Az ember hajlamos arra, hogy felnagyítson mindenféle apróságot, hogy itt fáj, ott fáj. Ebbe a hibába sajnos én is beleestem” – mondta a ripostnak Andi, aki a karantén felénél nyomást érzett a mellkasában, ami nagyon megijesztette.

„Az ötödik napon éreztem mellkasi fájdalmat. Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy a szívem vagy a tüdőm fáj. Két napon keresztül égetett és nyomott belül. Akkor kezdtem el igazán aggódni, hogy mi van, ha elkezd szaporodni bennem a vírus, és nem tudtam leküzdeni? Aztán hál’ Istennek, elmúlt. Biztosan elmegyek egy belgyógyászati kivizsgálásra és mellkasröntgenre valószínűleg a jövő héten. Szeretnék megbizonyosodni róla, hogy minden rendben van, és nincs szövődményem.”