2022.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap Nem voltam soha jó apa – Schobert Norbi megdöbbentő vallomása - VIDEÓ

Nem voltam soha jó apa – Schobert Norbi megdöbbentő vallomása – VIDEÓ

Rengeteg közös program, idilli fotók a közöségi médiában. A Schobert család élete a külső szemlélő számára már-már idillinek mondható. De Norbi most elárulta, nem volt ez mindig így: volt idő, amikor fontosabb volt számára a pénz, mint a családi egyensúly.

Norbi megint olyat mondott, amivel sok komentelőnél kiverte a biztosítékot. Apák napja alkalmából adott interjút a Fókusznak, ahol kifejtette: szerinte nem volt jó apja a gyerekeinek:

“Azt kell, hogy mondjam, így összegezve 50 év után, hogy igazából nem voltam soha jó apa, de felelősségteljes apa voltam mindig. Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci, mindig hajtottam a pénzt, meg mentem előre és igazából 10 éves koruk körül kapcsolódtam be mindegyik gyereknek az életébe, de kamaszkortól kezdve, mindegyik a legjobb barátom. Az első 10 évben Réka mentette meg ezt a dolgot.” – nyilatkozta.

A nyilatkozat persze itt még nem ért véget. A fitneszguru elmondta, szerinte egy normális feleség mellett a férjnek nem kell felkelnie, ha éjszaka felsír a gyerek. Cserébe a férfi dolga, hogy kemény munkával megteremtse a család biztonságát. Ezzel persze sok kommentelő ellenszenvét sikerült kivívnia, bár lehet, hogy éppen ez volt a cél, hogy felkavarja az állóvizet. A nyilatkozta végén ugyanis kifejtette, hogy nem lehet olyan „kísértés”, amiért egy férfi elhagyhatja a családját.

A Nő aki éjjel felkel….❤️

Közzétette: Norbi Update – 2021. június 21., hétfő

„Ami nagyon fontos, hogy ha jó apák vagyunk, akkor mindenképpen a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell akkor is maradnunk, ha akármilyen csábító élményt is kínál az életnek a megváltoztatása.” – mondta a Fókusz kamerái előtt.